Dit moet je weten voordat je een nieuwe keuken koopt

dinsdag 24 september 2024

Staat er een nieuwe keuken op je verlanglijstje? Dat is natuurlijk geweldig! Wat is er nou fijner dan een compleet nieuwe keuken die helemaal voor jou is gemaakt. Totaal afgestemd op jouw wensen en letterlijk op maat gemaakt voor jou.

Elke dag begint in de keuken en elke dag begint goed als je een nieuwe keuken hebt. Je moet er even voor werken, maar dan heb je ook wat. Een nieuwe keuken is toch een droom die uitkomt? En je staat er niet alleen voor: in dit blog vind je handige tips en tricks voor een stressvrije en succesvolle renovatie van je keuken. 

Weet wat je wilt uitgeven

Voordat je een keuken gaat kopen is het goed om eerst even een duidelijk budget op te stellen. Bepaal wat je wilt uitgeven aan je keuken en zorg dat je regelmatig checkt of je nog binnen je budget zit. Geld uitgeven is makkelijk, maar het is goed om bepaalde grenzen te stellen voor je eigen bestwil.

Weet ook wat je prioriteiten zijn. Er zijn bepaalde dingen die geld kosten, maar die zeker de investering waard zijn. Goede apparatuur is hier een voorbeeld van. Goedkoop is duurkoop. Kies voor kwaliteit, maar hou je aan je budget. 

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? 

Jij bent de baas als het gaat om het ontwerpen van je nieuwe keuken. Er is zeker geen gebrek aan mooie keukens, maar je wilt niet zomaar een mooie keuken. Jij wilt jouw droomkeuken. Is jouw droomkeuken een zwarte keuken met hout?

Of heb je liever een hoogglans witte keuken met een marmeren blad? Of wil je juist een kleurrijke groene keuken? Het kan allemaal! Maar je moet goed weten wat je wilt en denk er ook over na dat je het de komende tientallen jaren met deze keuken moet doen. 

Als je het doet, doe het dan goed 

Een nieuwe keuken is een investering, maar deze investering is iedere cent waard. Besluit je om te investeren in een nieuwe keuken? Doe het dan goed. Je kunt beter even doorsparen en dan een keuken op maat laten maken, dan continu kleine reparaties laten uitvoeren aan een keuken die het niet waard is.

Grote kans dat je geld blijft uitgeven aan deze keuken en uiteindelijk toch voor een nieuwe gaat. Dan heb je dubbel betaald. Pak het dus liever in een keer goed aan. 

Imagedownload image

Wat is mijn huis waard?

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning

Start Waardecheck
1

Vul je postcode in

Vul je gegevens in en we brengen je in contact met een erkende makelaar

2

Contact moment

Als we een lokale makelaar hebben gevonden dan zal hij of zij contact met jou opnemen

3

Waardebepaling

Ontvang gratis en vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling van jouw woning

4

Volgende stap

Bepaal zelf je volgende stap en bespaar op de makelaarskosten

Gerelateerde artikelen

De

De beste inspiratie voor jouw woonkamer make-over

Staat een woonkamer make-over erg hoog op je bucketlist in huis? Dat is eigenlijk niet zo gek. Het kan je interieur volledig vernieuwen en een frisse uitstraling geven. En dat op de plek waar je de meeste tijd doorbrengt.

Lees meer
Geniet

Geniet van het comfort van het Auping Elysium matras

Geniet van het comfort van het Auping Elysium matras

Lees meer

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling