Geniet van het comfort van het Auping Elysium matras

dinsdag 24 september 2024

Om overdag te kunnen presteren op het werk of in het gezin, is voldoende nachtrust essentieel. Het laat je vol energie en goed gehumeurd aan de nieuwe dag beginnen! Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de kwaliteit van je slaap. Denk aan de temperatuur in de ruimte, de hoeveelheid licht in je slaapkamer en de kwaliteit van het matras dat je gebruikt.

Een kwalitatief hoogwaardig matras helpt vocht snel af te voeren en biedt het lichaam op de juiste plekken ondersteuning. Niet alleen komt het je nachtrust ten goede; het helpt ook klachten aan onder meer je rug en nek tegen te gaan. Een voorbeeld van zo’n kwalitatief hoogwaardig product is het Auping Elysium matras. In dit artikel lees je er meer over. 

Sterk ventilerende werking en een minimale vochtopname 

Het Auping Elysium matras bevat geen schuim en latex, maar is onder meer gemaakt van polyester. Dit draagt bij aan een optimale ventilerende werking van het matras en een minimale vochtopname. T

ijdens de nacht zweet je, zonder dat je dit merkt, veel. Dat geldt logischerwijs met name voor de steeds warmere zomernachten. Een goede afvoer van het vocht is daarmee cruciaal.

De combinatie van gebruikte materialen zorgt niet alleen voor een sterk ventilerende werking; ook helpt polyester het matras koel te houden. Matrassen die al snel warm aanvoelen kunnen je nachtrust negatief beïnvloeden.

Speciale Harmony-pocs® comfortlaag in het matras 

Uniek aan het Auping Elysium matras is de aanwezigheid van de Harmony-pocs® comfortlaag. Deze laag werd speciaal ontwikkeld voor dit matras en bestaat uit tal van kleine textiel zakjes.

Deze zakjes zijn gevuld met miniveertjes, die bijdragen aan een optimale verdeling van de druk. Een goede ondersteuning van het lichaam komt je slaap ten goede en gaat verschillende lichamelijke klachten tegen.

Je hebt bij dit matras keuze uit verschillende varianten. Het verschil zit hierbij onder meer in de zonering van het matras. Onderscheid wordt gemaakt tussen lichaamstypen X, Y, A en I. Niet eerder voor een Auping matras gekozen? Laat je in dat geval adviseren over het lichaamstype dat overeenkomt met het jouwe. 

Vaak wordt gedacht dat de keuze die men hierbij maakt afhankelijk is van iemand lengte en gewicht. Dat is niet zo! Je lengte en gewicht zijn enkel bepalend voor de hardheid van het matras. In het geval van de Auping Elysium heb je de keuze uit een soft, medium en firm hardheid. 

Wat is mijn huis waard?

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning

Start Waardecheck
1

Vul je postcode in

Vul je gegevens in en we brengen je in contact met een erkende makelaar

2

Contact moment

Als we een lokale makelaar hebben gevonden dan zal hij of zij contact met jou opnemen

3

Waardebepaling

Ontvang gratis en vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling van jouw woning

4

Volgende stap

Bepaal zelf je volgende stap en bespaar op de makelaarskosten

Gerelateerde artikelen

Dit

Dit moet je weten voordat je een nieuwe keuken koopt

Staat er een nieuwe keuken op je verlanglijstje? Dat is natuurlijk geweldig! Wat is er nou fijner dan een compleet nieuwe keuken die helemaal voor jou is gemaakt. Totaal afgestemd op jouw wensen en letterlijk op maat gemaakt voor jou.

Lees meer
Hoe

Hoe een schuur je woningwaarde kan verhogen

Een schuur is vaak meer dan alleen een handige opslagplaats in de tuin. Het kan een serieuze meerwaarde bieden voor je woning, zowel qua gebruiksmogelijkheden als in financiële zin. In dit artikel leggen we uit hoe een schuur de waarde van jouw woning kan verhogen.

Lees meer

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling